Cafe_Hamers_KerkradeDe Prinse Road Kirchroa heeft na de voorverkoop op vrijdag 17 december jl. nog slechts enkele entreekaarten beschikbaar voor het 55-ste Jalabal op zaterdag 5 februari 2011. Ook voor het Diner-Dansant, op zondagmiddag 6 februari, zijn nog maar weinig toegangsbewijzen voorhanden. "Ondanks de goede verkoop hebben we afgelopen weekend de nodige telefoontjes gekregen van mensen die vrijdag door de sneeuw niet in de gelegenheid waren entreekaarten te kopen op Hoeve Brughof", meldt stichtingsvoorzitter Niels Wiertz. "
 
Wie het Diner-Dansant wil bezoeken, kan voor de laatste kaarten terecht bij Jos Buck, Buck Office, Einderstraat 59 in Kerkrade.

Tijdens het Jalabal 2011 wordt de Sjwatse Kater toegekend aan Jeu en Lenie Wetzelaer, uitbaters van Café Hamers op de Holz, dat komend jaar zijn 100-jarig jubileum viert.

Café Hamers is een begrip in Kerkrade. Het etablissement, dat op woensdag 30 augustus 1911 zijn deuren opende voor gasten, zal het eeuwfeest in de zomer van 2011 groots vieren. Maar voor het zover is, heeft het de Prinse Road Kirchroa behaagd het huidige kasteleinspaar te eren voor alle activiteiten die het door de jaren heen vanuit zijn café ontplooid en mogelijk gemaakt heeft. Café Hamers is voor veel verenigingen een warm nest, waar gekegeld, gekaart, vergaderd en gemusiceerd wordt. Bovendien is het bij Jeu en Lenie met een goed glas en een gezellig praatje aan de bar altijd sjtiemmoeng gegarandeerd. Met het uitreiken van de Sjwatse Kater wil de Prinse Road Kirchroa graag de plaats onderstrepen die Café Hamers in de afgelopen honderd jaar in de Kerkraadse gemeenschap heeft ingenomen.

Na de jongste algemene ledenvergadering van de Prinse Road Kirchroa op vrijdag 5 november jl. hebben de aanwezige ex-prinsen Jeu en Lenie verrast met de Sjwatse Kater voordracht, die door het zichtbaar vereerde kasteleinspaar hartelijk en dankbaar in ontvangst is genomen. Kijk hier voor de beelden:

{youtube}WLl2NApzjSE{/youtube}