Het nieuwe Vasteloavendsseizoen staat op het punt van beginnen. Maar ook de afgelopen zomermaanden heeft de Prinse Road Kirchroa niet stilgezeten. Begin juli vond de derde editie van het koningsschieten plaats op de schietweide in Haanrade. Na Guido I (2008) en Ton I (2009) wist nu Jos III het laatste stukje van de vogel naar beneden te halen en tot derde koning van de Prinse Road uit te groeien.

Begin september volgde het jaarlijkse Rees-je. Reisleider Guido I had weer een geweldig programma samengesteld: al scooterend door het Limburgse heuvelland een fotospeurtocht oplossen. Vanuit Valkenburg ging het via Schin op Geul, Fromberg naar Ubachsberg. Daar wachtte een heerlijke lunch op het achterterras van de Bernardushoeve. Vervolgens ging de tocht verder via Eys, Wittem, Partij, Gulpen, Scheulder, Antoniusbank, Maastricht en Geulhem weer terug naar Valkenburg, voor een afsluitend diner. Foto's van deze geweldige activiteit zijn in de galerij te zien!

Zaterdag 30 oktober a.s. volgt het traditionele Prinse Ese. Dit jaar op Rolduc, waar de volgende  vier jubilarissen in het zonnetje worden gezet: Ton (I) Hilgers 4x11 jaar, Jo (IV) Paffen 3x11 jaar, Maurice (I) Sijben 2x11 jaar en Raoul (I) Deckers 1x11 jaar. Ook zal de huidige stadsprins Loek (I) Wetzelaer officieel als jreun mitjelied worden opgenomen in de Prinse Road. Speciale gedachten zullen eind oktober uitgaan naar alle leden van de Prinse Road die er niet meer bij zijn. In het bijzonder de in 1978 overleden Bob (I) Claessen, die zijn 5x11 jaar zou hebben gevierd en de recent overledenen Harry (II) Jongen en Dre (I) Holtackers.