Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prr2upf/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
vrijdag, 15 november 2013 00:00

Sjwatse Kater 2014 voor Harm Wiertz Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Op ons Jalabal eren we elk jaar personen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor Kerkrade en de Kerkraadse cultuur in het bijzonder, met onze orde van d'r Sjwatse Kater. In 2014 valt die eer toe aan de heer Harm Wiertz.

Sjwatse Kater 2...
Sjwatse Kater 2014 - Harm Wiertz Sjwatse Kater 2014 - Harm Wiertz

Harm Wiertz, inne Kirchröadsjer jong, stond eerst voor de klas, voordat hij in 1985 als uitzendconsulent begon. Twaalf jaar later startte hij zijn eigen familiebedrijf Wiertz Personeelsdiensten. Wat altijd is gebleven, is Harms streven mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen.

Daarbij gaat zijn hemetsjtad hem aan 't hart. Op zijn eigen manier heeft hij vanuit zijn bedrijf, maar ook vanuit de Wiertz Foundation veel activiteiten en initiatieven in Kerkrade, ook van d'r Kirchröatsjer Vasteloavends Verain en d'r Prinseroad, ondersteund.

Karakteristieke gebouwen heeft hij voor Kerkrade behouden: het service center van Wiertz Personeelsdiensten heeft zijn thuis in het oude politiebureau aan de Poststraat en in de Villa Bergstein is een bedrijfsverzamelingsgebouw gerealiseerd. Sinds dit jaar bezigt Harm Wiertz zich ook als bestuurslid met het WMC en als voorzitter van Stichting Voortgezet Onderwijs Kerkrade heeft hij zich ingezet om middelbaar onderwijs voor Kerkrade te behouden. Helaas is het tot stand brengen van Nova Rolduc niet gelukt.

Wij, als Prinseroad Kirchroa, zetten Harm graag in de spotlights op ons Jalabal. Zijn meer dan verdienstelijke bijdrage aan de stad Kerkrade en de Kerkraadse gemeenschap onderstrepen wij graag met onze Sjwatse Kater.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prr2upf/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Read 3384 times Last modified on woensdag, 15 januari 2014 21:09
More in this category: « Sjwatse Kater 2013: Couleur Locale

Jalabal