donderdag, 11 oktober 2012 21:22

Sjwatse Kater 2013: Couleur Locale Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

De Prinseroad Kirchroa heeft besloten de Sjwatse Kater 2013 toe te kennen aan Couleur Locale: Moon Peerboom, Marèse Deckers, Miriam Heijdendael en Margo Bok. De Couleurtjes zullen deze onderscheiding, die hun verdiensten voor de Kerkraadse cultuur onderstreept, in ontvangst nemen tijdens de 57-ste Jalabal op zaterdag 12 januari.

Couleur Locale stond tien jaar garant als Kerkraads open podium voor elke vorm van talent. Verrassende, vertederende en hartverwarmende optredens passeerden de revue, in een laagdrempelige, geborgen sfeer. Niemand werd beoordeeld of uitgelachen, voor iedere deelnemer – van 3 tot 93 jaar – was er steevast een rode roos, een daverend applaus en eeuwige roem van het talrijk toegestroomde publiek. Tussendoor traden Moon, Marèse, Miriam en Margo, begeleid door hun huisband zelf ook op. Hun meezingmedleys en conferences zorgden samen met de unieke optredens van de vele bijzondere talenten voor de speciale ambiance.

Tien jaar en 40 edities later beleefde Couleur Locale tijdens de Dag van het Park, op 3 juni 2012, haar laatste aflevering. Door die jarenlange, trouwe inzet als stimulans voor uiteenlopende artistieke en culturele uitingen werd Couleur Locale een begrip in Kerkrade. De Prinseroad Kirchroa onderstreept dat graag met het toekennen van haar hoogste orde.

Read 16599 times Last modified on vrijdag, 04 januari 2013 11:47

Jalabal

 
 

CB Login