Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prr2upf/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
maandag, 10 januari 2011 08:43

Stadsprins 2011: Michiel I Featured

Written by

Zondag 9 januari 2011 is uitgeroepen als sjtadsprins va Kirchroa 2011: Michiel I (Dijkman).

Michiel Dijkman

Michiel I is de zoon van Carlo en Marie-Louise Dijkman-Esser.

Annika en Wouter completeren de vasteloavendjekke prinslieje familie va 2011.

Bijgaande video-impressie toont de proclamatie in vogelvlucht:

{youtube}vrGhSAYGhRA{/youtube}

 

Op www.michieldijkman.nl presenteert de nieuwe hoogheid zich als volgt:

 

"Ik ben geboren op 19 november 1984 in het Noord-Brabantse Geldrop. Opgegroeid ben ik in het Limburgse Kerkrade waar ik mijn middelbare schooltijd doorliep op het Gymnasium van College Rolduc Kerkrade. In deze periode was ik actief in buitenschoolse activiteiten als de leerlingenraad, het schoolorkest, het debatteam en de Medezeggensschapraad.

Op 20 juni 2008 heb ik de studie Master of Science in International Business aan de Universiteit van Maastricht afgerond. Tijdens mijn Bachelor studeerde ik een semester aan de University of Calgary in Canada (Haskayne School of Business). Mijn tijd in Calgary was fantastisch en ik kijk met veel warme gevoelens terug naar de tijd in deze koude stad. Voor de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde zat ik in de studentenraad en de onderwijscommissie International Business. Verder mocht ik een jaar deel uit maken van decentrale selectiecommissie voor Bachelorstudenten International Business.

Op dit moment werk ik als Consultant Public Affairs bij Burson-Marsteller in 's-Gravenhage. Daarvoor werkte ik bij APG Algemene Pensioengroep. Hier vervulde ik verschillende opdrachten o.a. in Amsterdam bij Corporate Strategie en Beleid.

Ik ben maatschappelijk actief in verschillende functies. Zo was ik tot mei 2009 voorzitter van het CDJA Limburg, ben ik voorzitter de grensoverschrijdende JEVP Maas-Rijn en tot juli 2008 van Rotaract Club Parkstad. Daarnaast ben ik lid van Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide en van de carnavalsvereniging KVV Alaaf Kirchroa 1936. Verder versterk ik de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen als dagelijks bestuurslid en het CDA Limburg als bestuurslid. Sinds november 2006 ben ik bestuurslid bij het CDJA Nederland.

Mijn passies liggen in de politiek, organiseren, presenteren, muziek maken en reizen."


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prr2upf/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Read 6364 times Last modified on dinsdag, 20 januari 2015 22:09

Media

https://www.youtube.com/watch?v=Y3n_D0IEJ6M
Parkstad Top Video - Gio Bouwens

Jalabal